INTREBARI FRECVENTE

1.Care sunt datele următoarelor ediții ale Festivalului Internațional de Teatru de la Turda?

Ediția a IV-a: 26 iunie – 05 iulie 2020

Ediția a V-a: 25 iunie- 04 iulie 2021

 

2.Cum pot cumpăra bilete la evenimente?

Organizatorii Festivalului Internațional de Teatru de la Turda pun în vânzare biletele cu câteva luni înaintea începerii festivalului. Biletele pot fi cumpărate atât de la Agenția Teatrală a teatrului, cât și online prin tomtix.ro. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reduceri de până la 50%, în limita locurilor disponibile.

3.Cum pot obține programul de evenimente?

Programul festivalului  poate fi descărcat online de pe fitturda.ro. Exemplare tipărite ale programului sunt disponibile gratuit, înainte de începerea evenimentului, la Info Desk-ul de la Agenția teatrului.

4.Cum pot face parte din programul Festivalului Internațional de Teatru Turda?

Festivalul Internațional de Teatru Turda este un eveniment ce promovează excelența în artele spectacolului. Participarea în Festival se face exclusiv prin invitație. Dacă credeți că proiectul dumneavoastră poate contribui la dezvoltarea acestui festival, suntem fericiți să primim aplicația dumneavoastră.

Dacă aveți o propunere și doriți să participați la edițiile viitoare ale Festivalului Internațional de Teatru de la Turda, vă rugăm să ne trimiteți materialele dumneavoastră până cel târziu la data de 31 decembrie. În vederea selecției luăm în considerare doar propunerile ce conțin înregistrarea integrală a spectacolului (DVD) alături de informațiile logistice, financiare și tehnice ale acestuia. Materialele pot fi trimise atât prin e-mail (fitturda@yahoo.com), cât și prin poștă (Teatrul National Aureliu Manea Turda, strada Republicii nr.52, Turda, jud. Cluj, Romania).

Datorită numărului mare de aplicații primite, doar companiile selectate vor fi contactate de echipa festivalului. Dacă nu ați primit mesajul nostru, vă mulțumim pentru interesul manifestat față de Festivalul Internațional de Teatru de la Turda și vă așteptăm cu drag pentru o nouă rundă de selecție începând cu finalul lunii iulie 2020.

Festivalul Internațional de Teatru Turda

„Festivalul Internațional de Teatru” promovează performanța în teatrul românesc și internațional prin prezentarea la Turda a celor mai reprezentative spectacole
Inscriere Festival
phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram