VOLUNTARIAT

Fii voluntar FITT şi beneficiază de o multitudine de avantaje: training gratuit, mândria de a fi parte activă a comunității, experienţă de viață, învăţarea de lucruri noi şi formarea deprinderilor utile.

Alătură-te unei echipe excepționale și cunoaște oameni care au aceleași valori cu tine.

În plus, vei purta cu mândrie tricoul de voluntar, primești ecuson nominal și obții un certificat de voluntariat ce poate influenţa punctajul la concursurile organizate pentru ocuparea unui loc de muncă, considerându-se experinţă profesională, conform Legii 78 din 2014. Un astfel de certificat este o șansă în plus pentru a reuși să devii student al unei facultăți din străinătate.

 

Vrei să fii voluntar?

Organizatorii Festivalului Internaţional de Teatru Turda anunţă deschiderea sesiunii de înscrieri pentru Programul de Voluntariat dedicat celei de-a  IV-a ediţii a festivalului, eveniment care are loc în perioada 26 iunie-05 iulie 2020.

Festivalul propune evenimente culturale de teatru, muzică, dans, expoziţii şi alte activităţi. Se adresează tuturor iubitorilor de teatru, având spectacole atât pentru cei mici, pentru adolescenţi, cât şi pentru adulţi. Vor fi 10 zile de evenimente indoor şi outdoor cu invitaţi din ţară şi din strainatate.

Tu eşti invitat să faci parte din echipa de organizare a festivalului ca voluntar într-unul din departamentele festivalului. Departamentele din care poţi să faci parte vor fi: PR comunicare,afișaj, tehnic, invitați, secretariat, ticketing, logistic, sponsori, video, școli de teatru, protocol, protocol flori, info-desk şi expoziții. Înaintea evenimentului propriu-zis, se va face un instructaj cu privire la sarcinile fiecăruia. La finalul fiecărei zile se va face pregătirea şi împărţirea sarcinilor pentru ziua care urmează. Dacă nu eşti din Turda sau împrejurimi, organizatorii îţi oferă cazare şi masă, acces la obiectivele turistice din oraşul Turda şi vor încerca să creeze un program de lucru cât mai atractiv.

Termen limită pentru aplicaţii: 15 mai 2020.

 

PROGRAMUL DE VOLUNTARIAT ESTE ORGANIZAT DE TEATRUL NAȚIONAL „AURELIU MANEA” TURDA.

Festivalul Internațional de Teatru Turda

„Festivalul Internațional de Teatru” promovează performanța în teatrul românesc și internațional prin prezentarea la Turda a celor mai reprezentative spectacole
Inscriere Festival
phone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram